Baklažán v 4 variantoch: chcete s cesnakom, paradajkou, kaparmi alebo červenou repou?

Tatarák z baklažánu predstavuje lákavú variantu pre tých, ktorí neje mäso.

Tatarák z hovädzieho pozná každý, ale je úžasné, že sa dá pripraviť aj zo zeleniny.

A nie je povedané, že si na ňom nepochutnajú aj mäsožrúti.

Poďte sa pozrieť, ako túto dobrotu prichystať.

Tip: Máte chuť si s touto zeleninou trochu zaexperimentovať? Nazrite, ako si pripraviť lahodný baklažánový kaviár .

Pripravte si ho s videoreceptom:

CCMLC Tartare d’aubergine aux câpres et olives

Ako vidíte, tatarák je možné vytvoriť aj v bezmästom variante.

Baklažán sa dá kombinovať snáď so všetkými druhmi zeleniny, môžeme ho zapiecť, urobiť si z neho lasagne či ugrilovať. Inšpirujte sa tými najlepšími receptami na spracovanie baklažánu .

A ak máte v záhradke peknú úrodu, využite ju na maximum. Pozrite sa, ako využiť baklažán v prílohách .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.