Výborné recepty šaláty z cestovín as kukuricou na jednom mieste. Svieže, ľahké a ľahké na prípravu!

Pochutnajte si na jednoduchých receptoch na cestovinový šalát s kukuricou, ktoré vás ohromia!

Je to skvelá príloha, alebo si ich môžete vychutnať aj samostatne.

Aký skúsite ako prvý?

Druhy kukurice a ako ich použiť?

  1. Kukurica obilná
    Všeobecne platí, že táto kukurica je pomenovaná podľa malej jamky, ktorá sa vytvorí na konci zrna, keď zaschne. Obilná kukurica je primárne to, čo sa používa do krmiva pre zvieratá.
  2. Kukurica pazúrik
    Táto kukurica je veľmi podobná kukurici obilnej. Je pomenovaná takto kvôli svojej extrémne tvrdej vonkajšej škrupine. Je to hrubá kukuričná múka používaná na krupicu, polentu alebo opekaná a mletá na pinole.
  3. Popcorn
    Popcorn je svojim vlastným typom kukurice. Je to odroda pazúrikovej kukurice. Jej vonkajší obal zachytáva vlhkosť v kukuričnom zrne a premieňa ho na paru. Keď sa tlak dostatočne zvýši, praskne.
  4. Kukurica na múku
    Ide o druh kukurice, iba s mäkkou škrupinou. Mäkká škrupina uľahčuje jej mletie na múku. Tá sa potom môže použiť do potravín, ako je kukuričný chlieb alebo muffiny, kedy im kukurica dá drobivejšiu a mäkšiu textúru.
  5. Sladká kukurica
    Na rozdiel od ostatných kukuríc, ktoré sa zbierajú v čase zrelosti, keď sú suché, sladká kukurica sa zbiera mladá v „mliečnej fáze“. V dnešnej dobe existujú najrôznejšie odrody, vďaka ktorým je kukurica stále sladšia.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.