Skvelá kombinácia cestovín a řapíkatého zeleru v našich receptoch. Vyskúšajte a uvidíte!

Cestoviny sa dajú pripraviť v mnohých rôznych variáciách.

My sme si pre vás tentoraz pripravili recepty na cestoviny s řapíkatým zelerom, ktoré vás prekvapia svojou skvelou chuťou.

Chcete variant s cícerom, pestom či šunkou a smotanou?

Nájdite si svojho favorita a potešte svoje chuťové bunky!

Máme pre vás aj ďalšie skvelé recepty na šaláty s cestovinami a zeleninou ! Vychutnajte si dokonalú súhru ingrediencií.

Ako stopkový zeler skladovať?

  • Stopkatý zeler sa často konzumuje čerstvý a nakrájaný s rôznymi dipmi . Akonáhle sa však uvarí, hodí sa do množstva pokrmov.
  • V obchode hľadajte pevný stopkový zeler s rovnomernými stonkami a listami, ktoré vyzerajú sviežo. Doma ho dobre umyte a osušte.
  • Často vydrží aj niekoľko týždňov , ale odporúčame ho spotrebovať do dvoch.
  • Uchovávajte ho v chladničke a stonky nechajte pripevnené k základu, kým ich nebudete potrebovať.
  • Pokiaľ ho neplánujete rovno spotrebovať, zamrazte ho.
  • Surový stopkový zeler môžete opláchnuť a nakrájať, potom ho na niekoľko hodín dajte do mrazničky na plechu na pečenie a potom ho preložte do vrecúšok.
  • V mrazničke vydrží niekoľko mesiacov.
  • Prípadne ho blanšírujte , dôkladne sceďte a z a mrazte až na 6 mesiacov .

A ako sa vám naše dnešné recepty na cestoviny s řapíkatým zelerom páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.