Toastová nátierka z bôčika

Toastová nátierka z bôčika

Krémový syr a krémový bôčik je kombinácia, ktorú jednoducho musíte ochutnať. Ale pozor, je vysoko návyková.

Čo budeme potrebovať

  1. 230 g smotanového syra
  2. 40 ml majonézy
  3. 2 lyžice horčice
  4. Lyžička korenia
  5. 30 g kyslých uhoriek (nadrobno nakrájaných)
  6. 75 g strúhaného tvrdého syra
  7. 200 g údeného bôčika
  8. 100 g šunky (nakrájané)
  9. 100 g salámy (nakrájanej)
  10. Lyžička sladkej papriky
  11. Toastový chlieb (opečený)

Postup

  1. Rúru nastavíme na režim grilu a zapneme ju na teplotu 160 stupňov
  2. V kuchynskom mixéri si rozmixujeme na malé kúsky údený bôčik
  3. Vo veľkej mise si zmiešame smotanový syr s majonézou, horčicou a korením
  4. Pridáme nakrájané uhorky a 50 g nastrúhaného syra
  5. Všetko spoločne dobre premiešame
  6. Potom pridáme nasekaný bôčik, šunku a salámu
  7. Všetko spoločne premiešame, aby sa ingrediencie prepojili
  8. Bôčikovú nátierku preložíme do zapekacej misy
  9. Posypeme ju zvyšným nastrúhaným syrom a paprikou
  10. Misu s nátierkou vložíme do rúry a pečieme približne hodinu
  11. Nátierky by nám mali začať prebublávať, potom ju vyberieme z rúry, necháme chvíľu oddýchnuť a podávame jej s opečeným toastom
Lahodná nátierka z tučného mäsa v chrumkavej žemle so syrom.
Zdroj: frugalhausfrau.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.