Toasty s diabolským mäsom

Toasty s diabolským mäsom

Rýchle, chutné, pikantné, skrátka dokonalé, presne také sú tieto diabolské toasty, ktoré potešia vaše chuťové bunky.

Čo budeme potrebovať

  • 600 g mletého bravčového mäsa
  • 2 veľké cibule
  • 4 feferónky
  • Soľ podľa chuti
  • 3 – 4 strúčiky cesnaku
  • 300 g jemného kečupu
  • 700 ml zeleninového leča (v skle)
  • olej
  • Plátky toastového chleba (podľa počtu stravníkov)
  • strúhaný syr

Postup

  1. Do panvice nalejeme trochu oleja, pridáme mleté mäso a prudko opražíme.
  2. Potom osolíme, pridáme na malé kocky nakrájanú cibuľu, na plátky pokrájaný cesnak a feferónky.
  3. Necháme trochu opražiť a prihodíme kečup s lečom, ktoré spoločne podusíme.
  4. Nakoniec ešte podľa potreby dosolíme a okoreníme.
  5. Toastový chlieb opečieme v hriankovači a nanesieme naň hotovú diabolskú zmes.
  6. Každý toast ešte posypeme strúhaným syrom.
Chrumkavý toastový chlieb naplnený lahodným trhaným bravčovým mäsom.
Zdroj: micadeli.dk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.