Rýchle, chutné, pikantné, skrátka dokonalé, presne také sú tieto diabolské toasty, ktoré potešia vaše chuťové bunky.
Čo budeme potrebovať
- 600 g mletého bravčového mäsa
- 2 veľké cibule
- 4 feferónky
- Soľ podľa chuti
- 3 – 4 strúčiky cesnaku
- 300 g jemného kečupu
- 700 ml zeleninového leča (v skle)
- olej
- Plátky toastového chleba (podľa počtu stravníkov)
- strúhaný syr
Postup
- Do panvice nalejeme trochu oleja, pridáme mleté mäso a prudko opražíme.
- Potom osolíme, pridáme na malé kocky nakrájanú cibuľu, na plátky pokrájaný cesnak a feferónky.
- Necháme trochu opražiť a prihodíme kečup s lečom, ktoré spoločne podusíme.
- Nakoniec ešte podľa potreby dosolíme a okoreníme.
- Toastový chlieb opečieme v hriankovači a nanesieme naň hotovú diabolskú zmes.
- Každý toast ešte posypeme strúhaným syrom.