Toasty zapečené s údeninou

Toasty zapečené s údeninou

Máte radi mäso? Pridajte do toastov šunku, salámu, párok alebo klobásu! Toasty budú dobre chutiť aj s korenenou paštétou.

Ingrediencie

  • toustový chlieb
  • kečup / maslo / horčica
  • údenina (šunka, saláma, párok alebo klobása)

Postup

  1. Hriankový chlieb potrite maslom, kečupom alebo horčicou.
  2. Šunku alebo údeninu podľa vášho výberu vložte na toasty tak, aby sa príliš nedotýkala ich krajov (mohla by sa spáliť).
  3. Toasty ohrejte pomocou sendvičovača, domáceho grilu alebo v rúre.
  4. K toastom môžete pridať strúhaný syr, cibuľu, paradajky alebo inú zeleninu.
Biele plátky chleba servírované na sebe so šunkou a syrom.
www.pxhere.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.