Trhané hovädzie s korením na červenom víne

Trhané hovädzie s korením na červenom víne

Pripravte si toto dokonalé trhané hovädzie mäso s červeným vínom a čiernym korením! Je to lahôdka a stačí vám na to iba zapekacia miska a rúra.

Čo budete potrebovať

  • 500 – 700 hovädzie gleje s kosťou
  • 1 – 2 lyžičky drveného čierneho korenia
  • štedrá štipka morskej soli
  • 4 – 5 olúpaných strúčikov cesnaku
  • 4 – 5 vetvička rozmarínu
  • 1/2 fľaše suchého červeného vína

Postup

  • Predhrejte rúru na 110 stupňov Celzia.
  • Dajte hovädziu glejku do zapekacej misky, ktorá je tak akurát veľká, aby sa do nej mäso zmestilo.
  • Posypte cesnakom a rozmarínom, osoľte, okoreňte a zalejte červeným vínom.
  • Zapekaciu misu prikryte a vložte do rúry na 7-10 hodín.
  • Keď mäso vytiahnete z rúry, pri najmenšom dotyku vidličky sa rozpadne.
  • Podávajte so zelenou zeleninou a tekvicou.
  • Dobrú chuť!
Trhané hovädzie mäso s červeným vínom a čiernym korením na tanieri s tekvicou a fazuľkami.
www.cavemanfood.blogspot.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.