Trhané kuracie mäso z pomalého hrnca

Trhané kuracie mäso z pomalého hrnca

Vyskúšajte tento neuveriteľne jednoduchý recept z pomalého hrnca na trhané kuracie, ktoré môžete použiť do rôznych wrapov, tacos alebo zapečených pokrmov.

Čo budete potrebovať

  • 4 veľké kuracie prsia
  • 1 šálka kuracieho vývaru
  • 1 lyžička soli
  • 1 lyžička korenia
  • 1 lyžička cesnakového prášku
  • 1 lyžička cibuľového prášku

Postup

  • Položte kuracie prsia na dno pomalého hrnca.
  • Kuracie prsia zalejte kuracím vývarom a posypte korením.
  • Varte pri nízkej teplote 6–8 hodín alebo pri vysokej teplote 3–4 hodiny.
  • Vyberte kura z hrnca a natrhajte ho dvoma vidličkami.
  • Trhané kuracie môžete použiť hneď do svojich obľúbených receptov alebo ho nechajte vychladnúť, naporciujte ho do vrecúšok so zipsom a zamrazte na až dva mesiace.
Trhané kuracie v pomalom hrnci.
www.thesaltymarshmallow.com

Na trhané mäso sa skvele hodí pomalý hrniec. Ak ho stále ešte nemáte doma, možno využijete naše recenzie na hrnce na pomalé varenie !

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.