Vyskúšajte tento neuveriteľne jednoduchý recept z pomalého hrnca na trhané kuracie, ktoré môžete použiť do rôznych wrapov, tacos alebo zapečených pokrmov.
Čo budete potrebovať
- 4 veľké kuracie prsia
- 1 šálka kuracieho vývaru
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička korenia
- 1 lyžička cesnakového prášku
- 1 lyžička cibuľového prášku
Postup
- Položte kuracie prsia na dno pomalého hrnca.
- Kuracie prsia zalejte kuracím vývarom a posypte korením.
- Varte pri nízkej teplote 6–8 hodín alebo pri vysokej teplote 3–4 hodiny.
- Vyberte kura z hrnca a natrhajte ho dvoma vidličkami.
- Trhané kuracie môžete použiť hneď do svojich obľúbených receptov alebo ho nechajte vychladnúť, naporciujte ho do vrecúšok so zipsom a zamrazte na až dva mesiace.
Na trhané mäso sa skvele hodí pomalý hrniec. Ak ho stále ešte nemáte doma, možno využijete naše recenzie na hrnce na pomalé varenie !