Tuniaková nátierka s vajcami

Tuniaková nátierka s vajcami

Vajcia tvoria úžasnú kombináciu nielen so šunkou či zeleninou, ale prekvapivo aj s rybami. Presvedčte sa o tom prostredníctvom tohto receptu!

Ingrediencie:

  • 2 vajcia
  • 150 g tuniaka v konzerve
  • 3-4 PL majonézy
  • 2 PL nadrobno nasekané červené cibule
  • kôpor
  • soľ, korenie

Postup:

  1. Uvarte si vajcia natvrdo.
  2. V medziobdobí vyberte tuniaka z konzervy, odstráňte z neho olej či šťavu a prsty ho rozdrobte tak, aby jednotlivé kúsky nezostali zlepené.
  3. Uvarené vajcia olúpte a nakrájajte.
  4. Následne ich zmiešajte v miske s tuniakom, cibuľou, majonézou a kôprom.
  5. Všetko dôkladne premiešajte, v prípade potreby pridajte viac majonézy.
  6. Ochutnajte a dochuťte soľou a korením.

Vajíčková nátierka s tuniakom chutí skvele nielen na pečive, ale aj na šaláte.

Bagetky so šalátom natreté zmesou z tuniaka a vajíčok
zdroj: thespruceeats.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.