Tuniaková rybia nátierka

Tuniaková rybia nátierka

Chuť tuniaka je v tejto hustej a krémovej nátierke z ryby veľmi jemná. Je skvelá na slaných sušienkach alebo mrkvových a zelerových tyčinkách, plnená v paradajkách alebo používaná na sendvič.

Čo budeme potrebovať

  • 250 g smotanového syra
  • 60 g na tenké plátky nakrájanej jarnej cibuľky
  • 30 g majonézy
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 3/4 lyžičky kari
  • soľ
  • 200 g tuniaka, odkvapkaného
  • Hrianky, sušienky, toast

Postup

  • Vo veľkej mise zmiešajte prvých 6 ingrediencií.
  • Vmiešame tuniaka.
  • Podávajte s pečivom, podľa svojho výberu (alebo zeleninou).

Hrianky nemusia byť len vyprážané na oleji, ale môžete si ich pripraviť aj „nasucho.“ Stačí pečivo vložiť do hriankovača. Ak ich zbožňujete a chceli by ste ich pripravovať o niečo zdravšie, určite vás zaujme veľký test hriankovačov .

Krémová nátierka s chrumkavým krekrom.
Zdroj: broughttoyoubymom.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.