Tvarohová nátierka s romadúrom

Tvarohová nátierka s romadúrom

Tvaroh je v tomto recepte zásadný najmä z dôvodu, že celej nátierke dodá nadýchanejšiu a jemnejšiu štruktúru a vďaka vysokému obsahu tuku aj lahodnosť.

Čo budeme potrebovať

  1. 4 plátky slaniny (vypražené)
  2. 230 g tučného tvarohu
  3. 130 g romadúru
  4. 30 ml mlieka
  5. 2 lyžice citróna
  6. Tekutý dym

Postup

  1. Na malé kúsky si nakrájame vypraženú slaninu
  2. Vložíme ju do kuchynského robota (alebo do misy, potom miešame ručne) a pridáme ostatné ingrediencie
  3. Všetko premiešame do hladkej zmesi
  4. Nátierku umiestnime do chladu, kým nebude čas podávania
Syrová nátierka s kúskami slaniny a tvarohom.
Zdroj: recipegirl.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.