Tvarohovo-pudingová buchta

Tvarohovo-pudingová buchta

Tzv. „prepadnutá buchta“ je výbornou sladkou bodkou ku káve alebo čaju. Inšpirujte sa!

Ingrediencie na cesto

  • 2 hrnčeky polohrubej múky
  • 3ks vajec
  • 1/2 hrnčeka oleja
  • 1 hrnček vlažnej vody/mlieka
  • 1 hrnček cukru
  • 5 lyžíc kakaa holandského typu
  • 1 balíček kypriaceho prášku

Ingrediencie na náplň

  • 2ks tvarohu vo vaničke
  • 2ks žĺtkov
  • 2 lyžice cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru
  • 1/2 balíčka vanilkového pudingu v prášku

Postup

  • V mise zmiešajte vodu/mlieko s olejom, celými vajíčkami a cukrom. Vyšľahajte a postupne primiešavajte múku s kypriacim práškom a kakaom.
  • Vzniknuté cesto nalejte na plech vyložený papierom na pečenie.
  • Zmiešajte ingrediencie na náplň a pomocou lyžice ju nanášajte na cesto na plechu. Tvarujte kopčeky.
  • Buchtu dajte piecť do predhriatej rúry na 180 ° C po dobu 40-45 minút.
  • Po upečení nechajte úplne vychladnúť a podávajte.
Prepadnutá buchtička s tvarohovo-pudingovou polevou.
Zdroj: diejungskochenundbacken.de

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.