Tvarohový koláč s mascarpone, malinami a granátovým jablkom

Tvarohový koláč s mascarpone, malinami a granátovým jablkom

Málokto nemiluje malinový cheesecake. Tento recept sa mierne líši od niektorých ostatných, pretože nevyžaduje pečenie ani želatínu a netuhne rovnakým spôsobom ako bežný tvarohový koláč , ktorý si môžete s nami pripraviť v 6 rôznych variantoch, takže textúra je jemnejšia a krémovejšia.

Čo budeme potrebovať

  • 250 g grahamových sušienok
  • 100 g masla
  • 600 g plnotučného smotanového syra
  • 250 g syra mascarpone
  • 350 g práškového cukru
  • 400 g malín
  • 250 g semienok granátového jablka

Postup

  • Tortovú formu s priemerom 23 cm vyložte papierom na pečenie.
  • Sušienky rozdrvte valčekom najemno.
  • Omrvinky preložte do veľkej misy, pridajte rozpustené maslo a dobre premiešajte.
  • Zmes vyklopte do vymastenej formy a uhlaďte.
  • Dajte na 1 hodinu do chladničky.
  • Krátko prešľahajte smotanový syr, mascarpone a práškový cukor, potom pridajte maliny a pokračujte v šľahaní. Dajte na 1 hodinu do chladničky.
  • Vyberte sušienkový základ a zmes smotanového syra z chladničky a zmes opatrne nalejte na sušienkový základ.
  • Uistite sa, že sú semienka z granátového jablka suché, potom ich pridajte na vrch malinového cheesecaku, aby zakrývali vrstvu z mascarpone.
  • Dajte do chladničky na 8 hodín alebo cez noc.

Nie je nič lepšie ako si vychutnať krémový tvarohový koláč s malinami s krémovou penou na vašom latté alebo cappuccine. Najlahodnejšiu kávu vám pripravia skvelé kávovary DeLonghi , vyberte si z našej recenzie ten pravý pre vás!

Nepečený tvarohový koláč s malinovou náplňou a zrniečkami granátového jablka.
Zdroj: gastrosenses.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.