Údená polievka s rezancami

Údená polievka s rezancami

Kombinácia údeného hovädzieho mäsa, zeleniny a rezancov nikdy nesklame a hodí sa nielen na chladné dni.

Ingrediencie

  • 2 lyžice oleja
  • 1 cibuľa
  • 3 mrkvy
  • 2 stonky stopkového zeleru
  • 4 šálky údeného hovädzieho mäsa
  • 6 šálok vývaru
  • 230 g vaječných rezancov
  • petržlen
  • soľ a korenie

Postup

  1. V hrnci rozpálime olej a orestujeme 3-5 minút nadrobno nakrájanú cibuľu.
  2. Pridáme nakrájanú mrkvu, zeler a dochutíme soľou a korením.
  3. Zeleninu zalejeme vývarom, pridáme na kúsky nakrájané hovädzie mäso a varíme asi 15 minút.
  4. Medzitým si pripravíme rezance podľa návodu, scedíme a necháme bokom.
  5. Podávame s rezancami as nasekanou petržlenovou vňaťou.
Polievka z hovädzieho mäsa s rezancami a zeleninou v bielej miske.
zdrjo: dinneratthezoo.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.