Údené mäso v krémovej nátierke

Údené mäso v krémovej nátierke

Obľúbené klasické predjedlo, ktoré má každý rád! Údené hovädzie mäso so smotanovým syrom, cesnakom a worcesterom, ideálne na párty alebo piknik. Podávajte jej natretú na krehkom domácom pečive , ktoré si môžete pripraviť s našimi receptami.

Čo budeme potrebovať

  • 60 g údeného hovädzieho mäsa
  • 240 g smotanového syra
  • ½ lyžičky cesnakového prášku
  • 1 lyžička worcesterskej omáčky
  • 1-2 lyžice mlieka

Postup

  • Hovädzie mäso nakrájajte na veľmi drobné kúsky.
  • Do misy dajte zmäknutý smotanový syr a pridajte cesnakový prášok a worcester a dobre premiešajte vidličkou.
  • Po troškách pridávajte mlieko, aby sa konzistencia zjemnila, aby sa nátierka ľahšie roztierala.
  • Pridajte nakrájané hovädzie mäso a dobre premiešajte.
  • Ochutnajte, podľa potreby pridajte trochu soli a korenia.
Mistička plná jemného krémového syra s mäsom.
Zdroj: thekitchn.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.