Obľúbené klasické predjedlo, ktoré má každý rád! Údené hovädzie mäso so smotanovým syrom, cesnakom a worcesterom, ideálne na párty alebo piknik. Podávajte jej natretú na krehkom domácom pečive , ktoré si môžete pripraviť s našimi receptami.
Čo budeme potrebovať
- 60 g údeného hovädzieho mäsa
- 240 g smotanového syra
- ½ lyžičky cesnakového prášku
- 1 lyžička worcesterskej omáčky
- 1-2 lyžice mlieka
Postup
- Hovädzie mäso nakrájajte na veľmi drobné kúsky.
- Do misy dajte zmäknutý smotanový syr a pridajte cesnakový prášok a worcester a dobre premiešajte vidličkou.
- Po troškách pridávajte mlieko, aby sa konzistencia zjemnila, aby sa nátierka ľahšie roztierala.
- Pridajte nakrájané hovädzie mäso a dobre premiešajte.
- Ochutnajte, podľa potreby pridajte trochu soli a korenia.