Udon rezance s čínskou kapustou

Udon rezance s čínskou kapustou

Tento recept s potom choi je zdravý, jeho príprava trvá iba 25 minút a má nízky obsah tuku aj kalórií.

Ingrediencie

  • 1½ lyžice sezamového oleja
  • 1 červená cibuľa (nakrájaná na tenké mesiačiky)
  • 100g hrášku
  • 70 g baby kukurice (nakrájaná)
  • 2 baby potom choi (nakrájané)
  • 3 jarné cibuľky (nakrájané na plátky)
  • 1 veľký strúčik cesnaku
  • ½ lyžice karí alebo použite 1 lyžičku garam masala
  • 4 lyžičky sójovej omáčky
  • 300 g udon rezancov (predvarené)
  • 1 polievková lyžica nakladaného zázvoru

Postup

  • Na nepriľnavej panvici alebo woku rozohrejte olej na vysokú teplotu.
  • Pridajte cibuľu a opekajte 5 minút.
  • Vmiešajte hrášok, kukuricu, potom choi a jarnú cibuľku a varte ďalších 5 minút.
  • Pridajte cesnak, karí a sójovú omáčku a varte ďalšiu minútu.
  • Pridajte rezance udon spolu so zázvorom a vmiešajte 2-3 lyžice horúcej vody, kým sa rezance neprehrejú.
  • Rozdeľte do misiek a podávajte.
Lahodné udon rezance s kapustou a sójovou omáčkou.
Zdroj: cilantroandcitronella.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.