Tento recept s potom choi je zdravý, jeho príprava trvá iba 25 minút a má nízky obsah tuku aj kalórií.
Ingrediencie
- 1½ lyžice sezamového oleja
- 1 červená cibuľa (nakrájaná na tenké mesiačiky)
- 100g hrášku
- 70 g baby kukurice (nakrájaná)
- 2 baby potom choi (nakrájané)
- 3 jarné cibuľky (nakrájané na plátky)
- 1 veľký strúčik cesnaku
- ½ lyžice karí alebo použite 1 lyžičku garam masala
- 4 lyžičky sójovej omáčky
- 300 g udon rezancov (predvarené)
- 1 polievková lyžica nakladaného zázvoru
Postup
- Na nepriľnavej panvici alebo woku rozohrejte olej na vysokú teplotu.
- Pridajte cibuľu a opekajte 5 minút.
- Vmiešajte hrášok, kukuricu, potom choi a jarnú cibuľku a varte ďalších 5 minút.
- Pridajte cesnak, karí a sójovú omáčku a varte ďalšiu minútu.
- Pridajte rezance udon spolu so zázvorom a vmiešajte 2-3 lyžice horúcej vody, kým sa rezance neprehrejú.
- Rozdeľte do misiek a podávajte.