Je takmer na nerozoznanie od receptu na tatarák z hovädzieho. Využite pochúťky z lesa.
INGREDIENCIA:
- 400 g húb podľa vlastnej voľby a možností (najlepšie sú praváky, ale môže byť aj zmes)
- 1 väčšia cibuľa
- maslo
- olivový olej
- worcester
- dijonská horčica
- kečup
- cesnak
- chilli
- sladká paprika
- drvená rasca
- soľ
- korenie
- 2 žĺtky
POSTUP:
- Huby si očistíme a nakrájame na čo najmenšie kúsky.
- Na troške masla orestujeme najemno nakrájanú cibuľku, potom pridáme huby, posypeme rascou, orestujeme, a potom necháme dusiť za občasného podlievania asi pol hodiny.
- Podušenú zmes necháme vychladiť, potom pridáme pretlačený cesnak, worcester, horčicu, kečup, chilli, papriku, osolíme, okoreníme, zjemníme olejom, pridáme žĺtky a vymiešame.