Úžasný hubový tatarák

Úžasný hubový tatarák

Je takmer na nerozoznanie od receptu na tatarák z hovädzieho. Využite pochúťky z lesa.

INGREDIENCIA:

  • 400 g húb podľa vlastnej voľby a možností (najlepšie sú praváky, ale môže byť aj zmes)
  • 1 väčšia cibuľa
  • maslo
  • olivový olej
  • worcester
  • dijonská horčica
  • kečup
  • cesnak
  • chilli
  • sladká paprika
  • drvená rasca
  • soľ
  • korenie
  • 2 žĺtky

POSTUP:

  • Huby si očistíme a nakrájame na čo najmenšie kúsky.
  • Na troške masla orestujeme najemno nakrájanú cibuľku, potom pridáme huby, posypeme rascou, orestujeme, a potom necháme dusiť za občasného podlievania asi pol hodiny.
  • Podušenú zmes necháme vychladiť, potom pridáme pretlačený cesnak, worcester, horčicu, kečup, chilli, papriku, osolíme, okoreníme, zjemníme olejom, pridáme žĺtky a vymiešame.
Tatarák z húb ako ďalší tip na úpravu tejto lesnej pochúťky.
estalystic.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.