Vaječná omeleta plnená zeleninovým šalátom a šampiňónmi

Vaječná omeleta plnená zeleninovým šalátom a šampiňónmi

Nemusíte vždy používať iba šalát z nášho receptu. Využite akúkoľvek čerstvú sezónnu zeleninu. Ľahko si tak vytvoríte rýchly a vitamíny nabitý obed.

Ingrediencie:

  • 8 vajec
  • 1 šálka mrazeného hrášku
  • 1 cibuľa
  • 1 červená paprika
  • 1 zväzok zelenej špargle
  • 150 g šampiňónov
  • zväzok jarnej cibuľky
  • 1 PL oleja
  • soľ, korenie

Postup:

  1. Na panvici zohrejte olej a zľahka na ne orestujte nakrájanú cibuľu a papriku, približne 3-4 minúty.
  2. Následne pridajte do panvice na plátky nakrájané šampiňóny, špargľu a mrazený hrášok.
  3. Za stáleho miešania povarte 2-3 minúty.
  4. Na záver pridajte na kolieska nakrájanú jarnú cibuľku, soľ a korenie.
  5. Potom z panvice všetko odstráňte do pripravenej misky.
  6. Pridajte do panvice trochu nového oleja a potom do neho vlejte dve rozklepnuté a vidličkou rozšľahané vajíčka.
  7. Povarte 1-2 minúty, až vajcia stuhnú.
  8. Hotovú omeletu vyberte, položte na tanier a naplňte ju pripraveným šalátom.
  9. Rovnako postupujte aj s ďalšími vajcami.
Omeleta plnená šalátom zo zeleniny a šampiňóny
zdroj: weightwatchers.com

Vaječná omeleta chutí skvele s rozmanitým čerstvým pečivom. Upečte si k nej chrumkavé domáce bagety !

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.