Uvarené vajíčka v piatich najchutnejších receptoch. Ochutnajte!

Vajcia patria medzi dôležité potraviny svojim obsahom bielkovín, ktoré sa vyrovnajú mäsovým alebo mliečnym.

Okrem toho obsahujú množstvo vitamínov a minerálov.

A ak ich milujete, máme pre vás dobrú správu.

V tomto článku sme pre vás pripravili 5 skvelých receptov na varené vajcia.

Vajcia na tvrdo možno využiť aj ako súčasť hlavného chodu k omáčkam, varenými vajcami plníme mäsové či zeleninové rolády alebo závitky. Môžeme ich použiť aj v zapekaných pokrmoch ako mäsových, tak zeleninových.

V studenej kuchyni majú varené vajíčka svoje nezastupiteľné miesto. Pripravujeme z nich nátierky alebo šaláty a veľmi často ich využívame ako ozdobnú súčasť chlebíčkov, slaných tort alebo slávnostných obložených mís.

Toto bolo našich 5 receptov na varené vajcia, ak chcete výdatné raňajky z vajec, ale nie varených, skúste naše recepty na zapekané vajíčka .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.