Kaleráb sú vynikajúcou zeleninou nielen pre svoju chuť, ale obsahujú aj množstvo telu prospešných látok.
Navyše majú tú výhodu, že sa pestujú od jari až do neskorej jesene a tak si ich môžeme dopriať v kuchyni takmer po celý rok.
Preto sme pre vás tentoraz pripravili 12 luxusných receptov s kalerábom!
Sami sa presvedčíte, že je možné kaleráby pripraviť v podobe príloh, polievok, šalátov, ale aj hlavných jedál.
Naše recepty
Kúpili ste drevnaté kaleráby a nedajú sa kvôli tomu jesť? Skúste ich vyvariť do mäkka. Vodu z kalerábu použite ako základ na zeleninovú polievku. Zliatu kalerábu rozmixujte, zmiešajte s vločkami a túto zmes pripravte ako klasické fašírky.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Nezabudnite nám napísať do komentárov!