Vegan špenátové rizoto

Vegan špenátové rizoto

Špenát môže byť aj hlavnou prísadou bezmäsitého rizota. Doplňte ho syrom a máte výborný ľahký obed na horúce letné dni.

INGREDIENCIA

  • 1 hrnček ryže
  • 1 cibuľa
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 250 g špenátu
  • olej
  • zeleninový vývar
  • soľ
  • korenie

POSTUP

  1. Ryžu prepláchneme pod studenou vodou.
  2. V hrnci osmažíme na oleji nakrájanú cibuľu a rozotrený cesnak.
  3. Pridáme ryžu a ešte osmažíme.
  4. Potom vmiešame rozmrazený alebo čerstvý špenát.
  5. Zalejeme všetko vodou, osolíme, okoreníme a dusíme domäkka.
Hotový recept vegánske rizoto so špenátom.
zdroj: eatingwell.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.