Patríte medzi zástancov bezmäsých jedál? Naša vegetariánska aj vegánska verzia obľúbených mäsových párčekov je robená presne vám na mieru.
Čo budeme potrebovať
- 500 g tofu (nastrúhaného nahrubo)
- Červená paprika (nakrájaná nadrobno)
- 100 g strúhanky
- 2 malé cibule (nakrájané nadrobno)
- 3 vajcia
- 4 šampiňóny (nakrájané nadrobno)
- 1 lyžica údené papriky
- Soľ
- Korenie
- Lyžica petržlenu
- Lyžica kokosového oleja
Postup
- Všetky potrebné ingrediencie umiestnime do misy
- Všetko spolu zamiešame a vypracujeme jednotné cesto
- Z cesta potom tvoríme klátiky o veľkosti ukazováka
- Potom si rozohrejeme na strednú teplotu panvicu a pridáme kokosový olej
- Keď je olej rozpustený, začneme postupne jednotlivé kolíky smažiť
- Čevabčiči vyprážame rovnomerne zo všetkých strán, aby boli chrumkavé