Vegetariánske nachos

Vegetariánske nachos

Tento jednoduchý a zaujímavý recept na nachos podávame s kyslou smotanou a náložou pečených fazule. Tento mexický pôžitok je možné podávať pri akejkoľvek príležitosti a zamilujú si ho ľudia všetkých vekových skupín.

Čo budeme potrebovať

  1. 150 g nachos chipsov
  2. 100 g hlávkového šalátu
  3. Hrsť lístkov mäty
  4. 50 g jalapeno (nakrájané na plátky)
  5. 50 g červenej papriky (nakrájané na kocky)
  6. 2 strúčiky jemne nasekaného cesnaku
  7. 50 g najemno nakrájanej cibule
  8. ½ lyžičky soli
  9. 50 g nakrájaného avokáda
  10. 50 g sezamových semienok
  11. 150 g ostrého syra čedar
  12. 50 g nakrájaných čiernych olív
  13. 20 g kyslej smotany
  14. 10 g mletej rasce
  15. 10 g mletej papriky
  16. 200 g fazule z konzervy

Postup

  1. Vezmeme hlbokú misku av nej rozdrvíme lupienky nachos
  2. Teraz vezmeme plech na pečenie a ako základ naukladáme listy hlávkového šalátu, potom pridáme lupienky nacho
  3. Doplníme ich konzervovanými fazuľami spolu s nakrájanými kúskami paradajok, lístkami mäty, jalapeno, čiernych olív, červenej papriky, cesnaku, rímskej rasce, cibule, papriky a soli
  4. Postup opakujeme, kým netvoríme štyri alebo päť vrstiev nachos
  5. Navrch nachos pridáme vrstvu strúhaného syra čedar
  6. Plech vložíme do predhriatej rúry na 180 stupňov a pečieme, kým sa syr nerozpustí
  7. Upečené nachos ozdobíme kopčekom kyslej smotany a lístky mäty
Vegetariánske pečené kukuričné ​​čipsy s náložou zeleninovej náplne.
Zdroj: nourisheveryday.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.