Vyskúšajte aj ďalší recept na jahňacie rebierka, tentoraz pečené v marináde z medu, cesnaku a cibule. Zaručene si pochutnáte!
INGREDIENCIA
- 1 kg jahňacích rebier
- olej
- 2 cesnak
- 2 lyžice medu
- 2 ks cibule
- 2 ks bobkový list
- 4 ks nové korenie
- 2 ks klinčeky
- soľ a korenie mleté
- 2 lyžičky pálivej papriky
POSTUP
- Rebierka rozrežeme na časti, osolíme, okoreníme.
- Do misy s vekom nalejeme olej, med, pridáme nastrúhaný cesnak a cibuľu pokrájanú na štvrťky a rozobranú na dieliky.
- Pridáme zvyšné korenie, starostlivo premiešame, prikryjeme vekom a necháme marinovať aspoň 3 hodiny.
- Potom dáme do pekáča aj s marinádou podlejeme trochou vody a pečieme dozlatista.