Vynikajúce hubové zemiačiky

Vynikajúce hubové zemiačiky

INGREDIENCIA

  • 1/2 kg zemiakov
  • 3 vajcia
  • polohrubá múka
  • 5 strúčikov cesnaku
  • hrnček nakladaných húb najemno nasekaných
  • 3 lyžice oleja
  • soľ, korenie
  • majorán

POSTUP

  • Zemiaky olúpeme a najemno postrúhame.
  • Pridáme vajcia, rozotrený cesnak, huby, majorán, korenie a soľ.
  • Vmiešame 2-3 lyžice múky, cesto musí zostať tekuté.
  • Na rozpálenom oleji sprudka opečieme zemiakové placky z oboch strán dozlatista. Cesto nalievame z naberačky, špachtľou jemne rozotrieme po celej panvici.
  • Uchovávame pod pokrievkou, podávame so smotanou a zeleninou.
Zemiaková placka s hubami na tanieri.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.