Vyprážač, ktorý nevytečie

Vyprážač, ktorý nevytečie

Klasika, ktorú jednoducho musíte vedieť uvariť. Navyše sa nestane, aby vám pri vyprážaní vytiekol.

Ingrediencie

  • 2 plátky syra (eidam) – 30% tuku v sušine
  • 1 vajce
  • hladká múka
  • strúhanka na obalenie
  • repkový olej na vyprážanie

Postup

  • Do troch misiek dáme postupne hladkú múku, rozšľahané vajcia a strúhanku.
  • Syr obalíme najskôr v múke, potom vo vajci a na záver v strúhanke.
  • Rozpálime panvicu s olejom.
  • Syr rýchlo osmažíme z oboch strán dozlatista.
  • Podávame s prílohou podľa vašej chuti.
Obaľovaný syr eidam v strúhanke.
Zdroj: spicysouthernkitchen.com

Ako prílohu môžete vyskúšať napríklad jeden z našich receptov na zemiakové placky .

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.