Vyprážaná vínna klobása

Vyprážaná vínna klobása

Vínna klobása patrí medzi obľúbené údeniny. Inšpirujte sa naším jednoduchým receptom, ktorý zvládne aj úplný začiatočník!

INGREDIENCIA

  • vínna klobása
  • niekoľko lyžíc oleja
  • hrnček vývaru
  • hladká múka podľa potreby

POSTUP

  1. Vínnu klobásu nakrájame na dĺžku cca 30 cm, zatočíme, prepichneme špajľou a obalíme v hladkej múke z oboch strán.
  2. Klobásu osmažíme dozlatista.
  3. Pred dopečením môžeme podliať vývarom, ktorým na tanieri pokrm zalejeme.
  4. Podávame so zemiakmi v akejkoľvek úprave.
Vínna klobása so zemiakovou kašou servírovaná na tanieri s vedľa položeným pohárom piva, príborom a miskou zemiakovej kaše.
www.dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.