Vyprážaná zemiaková kaša

Vyprážaná zemiaková kaša

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo so zvyškami zemiakovej kaše? Osmažte ju! Je to skvelé ozvláštnenie pokrmu a potrebujete na to len panvicu a trochu masla.

Ingrediencie

  • 1 lyžica masla
  • 2 šálky studenej zemiakovej kaše
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • jarná cibuľka, nakrájaná (voliteľne)
  • strúhaný parmezán (voliteľne)

Postup

  1. Zahrejeme maslo na nepriľnavej panvici na stredne nízkom plameni.
  2. Varíme, kým maslo nezačne hnednúť.
  3. Do panvice pridáme studenú zemiakovú kašu.
  4. Rovnomerne ju na panvici rozprestrieme.
  5. Vyprážame do hneda.
  6. Zemiakovú kašu občas otočíme.
  7. Vyprážame do zlatista, asi 10 minút.
  8. Dochutíme soľou a korením podľa chuti.
  9. Pred podávaním môžeme posypať jarnou cibuľkou a parmezánom.
Osmahnutá kaša zo zemiakov servírovaná v mištičke a posypaná jarnou cibuľkou a syrom.
www.cookfasteatwell.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.