Vyprážané olomoucké syrečky

Vyprážané olomoucké syrečky

Kto neochutnal, netuší, aká je to dobrota! Pripravte si obaľované syrečky podľa nášho receptu a zaručujeme vám, že si pochutnáte.

INGREDIENCIA

  • 8 okrúhlych tvarôžkov
  • trocha hladkej múky
  • 1–2 vajcia
  • strúhanka
  • olej na hlboké vyprážanie

POSTUP

  1. Vajcia rozšľahajte vidličkou v miske.
  2. Olej nalejte do menšieho hlbšieho kastrólika a rozohrejte.
  3. Tuku by malo byť toľko, aby syrečky pri vyprážaní plávali.
  4. Tvarôžky najskôr obaľte v múke, potom vo vajíčku a starostlivo obaľte v strúhanke, pokojne aj dvakrát.
  5. Postupne smažte v rozohriatom oleji do zlatista.
  6. Servírujte so zemiakmi.
Vyprážané syrečky na tanieri s tatárkou a zemiakmi.
www.najrecept.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.