Tento recept sa vám bude hodiť, pokiaľ práve nebudete mať čas na dlhé varenie, pretože vám zaberie menej ako 10 minút. Párky jednoducho orestujete s korením a omáčkami a hravo tak vykúzlite pochúťku, na ktorej si pochutí celá vaša rodina!
INGREDIENCIA
- 15 až 20 koktailových párkov (alebo 4 až 5 frankfurtských párkov nakrájaných na malé kúsky)
- ½ cibule nakrájané nadrobno
- ½ lyžičky mletého čierneho korenia
- 1 lyžička sójovej omáčky
- 1 lyžica kečupu
- 1 lyžica chilli omáčky
- ½ lyžice korenia Garam Masala
- jemne nasekané listy koriandra na ozdobu
- 1 lyžica oleja
POSTUP
- Párky nakrájame na 8 až 10 tenkých malých kúskov.
- Pokiaľ použijeme koktailové klobásy, môžeme ich použiť tak, ako sú (z plechovky alebo balíčka).
- Teraz rozohrejeme panvicu s plochým dnom a akonáhle je rozpálená, pridáme do nej 1 polievkovú lyžicu oleja.
- Pridáme kúsky párkov a na strednom plameni miešame, aby sa ľahko osmažili a napoly uvarili.
- Potom pridáme nakrájanú cibuľu, garam masalu a drvené čierne korenie a restujeme 3 až 4 minúty.
- Pridáme kečup, chilli a sójovú omáčku a restujeme ďalšie 2 až 3 minúty
- Teraz vypneme plameň.
- Ozdobíme lístkami koriandra a podávame horúce.