Tento nízkosacharidový pokrm z chrumkavej salámy a mozzarelly, ktorá sa vám rozplynie v ústach, skvele poslúži ako predjedlo, ale aj obed či večera.
INGREDIENCIA
- tenké plátky salámy
- na prúžky nakrájaná mozzarella
POSTUP
- Vezmeme dva plátky salámy tak,a by sa mierne prekrývali a omotáme ich okolo prúžku mozzarelly.
- Zahrejeme nepriľnavú panvicu na stredne vysokú teplotu; nie je potrebný žiadny olej.
- Každú rolku vložíme do panvice švom dole.
- Potrebujú sotva minútu z každej strany, než saláma začne chrumkať.
- Vyberieme z panvice a nechajte odkvapkať na papierových utierkach.
- Umiestnime na servírovací tanier a podávame teplé.
Máme pre vás aj najlepšie recepty na údeniny z grilu alebo užite si skvelú letnú grilovačku!