Deti často nechcú jesť rybu, pretože s ňou majú veľa práce, keď vyberajú malé kocky. Táto nevýhoda u pangasia odpadá. Pripravte si ho tentokrát obaľovaného v cestíčku zo syra a petržlenovej vňate, je to lahôdka!
Ingrediencie
- 600 g pangasia
- 100 g hladkej múky
- 150 g najemno nastrúhaného eidamu
- 2 vajcom
- 2 dcl mlieka
- 150 g solamylu
- 1 hrsť pokosenej petržlenovej vňate
- soľ a korenie
- olej na vyprážanie
Postup
- Z múky, eidamu, vajec, mlieka, solamylu a pokosenej petržlenovej vňate si pripravte cestíčko.
- Filety pangasia osoľte, okoreňte, obaľte v cestíčku a osmažte na rozpálenom oleji dozlatista.
- Podávajte so zemiakmi kašou alebo vareným zemiakmi.
Máme pre vás aj ďalšie delikatesy v podobe luxusných receptov na ryby na grile . Vyskúšajte ich všetky!