Tento pokrm nie je nič pre diétarov! Ale veríme, že si nájde svojich fanúšikov. Je jednoduchý na prípravu aj ingrediencie a vaše chuťové bunky potešia najmä po náročnom dni.
INGREDIENCIA
- 400 g salámy
- 3 vajcia
- štipka soli
- 3 lyžice polohrubej múky
- strúhanka
- tuk na vyprážanie
POSTUP
- Olúpanú salámu nakrájame na tenké kolieska.
- Žĺtky dobre premiešame so soľou a múkou, pridáme vodu a rozmiešame.
- Z bielkov ušľaháme tuhý sneh a primiešame k cestíčku.
- Salámu obalíme v zmesi zo žĺtkov a bielkov, potom v strúhanke a na rozpálenom tuku alebo tuku osmažíme dozlatista.
- Podávame so zemiakovou kašou a hlávkovým šalátom.
Možno sa vám budú hodiť aj naše recenzie fritovacích hrncov . Kto vyhral v našom porovnaní?