Zabíjačkový guláš

Zabíjačkový guláš

Po namáhavej zabíjačke musí prísť odmena. Tú si najlepšie vychutnáte spracovaním mäsa, ktoré z nej pochádza. Tentokrát budeme potrebovať mäso a vnútornosti bravy.

INGREDIENCIA

  • 600 g bravčovej krkovice
  • 250 g bravčového laloka
  • 350 g bravčových vnútorností (obličky, slezina, pečeň, jazyk, mozoček, srdce)
  • 250 g cibule
  • masť
  • paprika sladká mletá
  • soľ
  • korenie
  • drvená rasca
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 40 g hladkej múky

POSTUP

  • Cibuľu si nakrájame nadrobno a vyprážame na masti do tmava.
  • Mäso si nakrájame na kocky, vnútornosti si odblaníme a nakrájame.
  • K tmavej cibuli pridáme mäso a restujeme do zatiahnutia.
  • Potom zasypeme paprikou a chvíľku restujeme.
  • Zalejeme vodou, pridáme rascu, soľ, korenie a dusíme do mäkka.
  • Ku koncu pridáme prelisovaný cesnak, zahustíme múkou zmiešanou s vodou a varíme ešte 10 minút.
Recept na gulášok zo zabíjačky.
dobruchut.aktuality.sk

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.