Chcete pripravovať piškótovú roládu, ktorá sa vždy podarí? Osvojte si klasické piškótové cesto a máte vyhrané.
INGREDIENCIA
- 6 vajec
- 6 lyžíc polohrubej múky a cukru krupice
POSTUP
- Oddeľte žĺtky od bielkov
- Žĺtky vyšľahajte do peny.
- Z bielkov ušľahajte sneh a spoločne s polohrubou múkou ho vmiešajte do žĺtkovej peny.
- Cesto rozotrite na plech vyložený papierom na pečenie
- Pečte v rúre vyhriatej na 200 ° dozlatista, približne 8 minút
- Po vybratí z rúry cesto obráťte spodnou stranou nahor
- Stiahnite papier na pečenie a roládu aspoň do polovice zarolujte.
- Nechajte vychladnú, rozrolujte, pomažte náplňou a zarolujte po celej dĺžke.