Zaváranie klobás v rúre

Zaváranie klobás v rúre

Pokiaľ nevlastníte zavárací hrniec, nie je nič jednoduchšie ako si klobásy zakonzervovať v rúre!

Budete potrebovať

  • klobásy
  • nálev alebo vodu
  • zaváracie poháre s viečkami
  • hlboký plech s utierkou

Postup prípravy

  • Poháre na zaváranie najskôr sterilizujte a nechajte vysušiť – voľne, nepoužívajte utierku.
  • Potom do nich začnite vkladať klobásy.
  • Zalejte nálevom a okraje pohárov poriadne utrite a zbavte mastnoty.
  • Zaviečkujte a vkladajte do hlbokého plechu na utierku.
  • Podlejte vodou a pečte pri teplote 90 stupňov 50-60 minút.
Klobásy naložené v zaváracích pohároch.
zdroj: puttingupfood.files.wordpress.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.