Najlepšie recepty na konzervovanie pečeného mäsa. Doprajte si tú skvelú chuť kedykoľvek vás len napadne!

Viete, že si môžete ušetriť veľa času prípravou obeda?

Výborné pohostenie vytvoríte behom chvíľky bez toho, aby ste stáli celé dopoludnie v kuchyni.

Stačí, keď si upečiete väčšie množstvo mäsa, ktoré potom zavaríte.

Nemusíte si tak lámať hlavu, čo práve vykúzlite na obed – jednoducho vytiahnete túto pochúťku zo špajze a problém je vyriešený.

Vyskúšajte naše luxusné recepty na zaváranie pečeného mäsa, ktoré si zamilujete!

Čo by ste mali vedieť o nakladaní pečeného mäsa?

Viete, že aj pri tomto type zavárania musíte dodržiavať isté pravidlá, aby vám mäso v pohároch vydržalo čo najdlhšie?

  • Mäso nakladajte vždy do čistých a suchých pohárov – pred každým zaváraním ich dôkladne sterilizujte.
  • Iste ste zvyknutí pri pečení mäsa vkladať do pekáča spolu s ním aj cibuľku a inú zeleninu – pri zaváraní sa tomuto zvyku vyhnite, cibuľa je známa svojim rýchlo kvasením , teda by v zavarenom pohári narobila poriadnu neplechu.
  • Zaváracie poháre neplňte mäsom až po okraj, vždy nechajte aspoň hornú tretinu pohára voľnú.
  • Na zaváranie mäsa sú špeciálne určené viečka s červenou gumičkou .
  • Zaváranie mäsa nepotrebuje žiadny špeciálny nálev – stačí obyčajná prevarená voda.
  • Pokiaľ mäso zavárate do plechoviek, pamätajte, že plechovky musia byť úplne vo vodnom kúpeli ponorené .
  • Poháre neobracajte hore dnom , aby tuk zostal hore.

Prečítajte si aj, ako nakladať surové mäso a to nielen na horšie časy. Vyskúšajte všetky naše tipy a rady!

A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.