Vedeli ste, že aj surové mäso sa dá naložiť?
Pripravili sme si pre vás tie najlepšie recepty a tipy na zaváranie surového mäsa.
Vyskúšajte varianty nakladania do pohárov, v rúre, ale aj do plechoviek.
Užite si to!
Naše recepty
Pravidlá nakladania surového mäsa
- Používajte iba čisté, zdravé a čerstvé mäso .
- Všetky druhy mäsa riadne zbavte krvi a najmenej 24 hodín pred zavarením ho nechajte ochladiť v chladničke .
- Mäso len ľahko umyte , nikdy ho nenechávajte ponorené vo vode – aby nedošlo k rozkladu.
- Mäso vždy zbavte nežiaduceho tuku , aby nedošlo k nechcenému nepríjemnému zápachu – ponechajte iba ten, ktorý sa vypečie (avšak v malom množstve).
- Nepridávajte k mäsu žiadnu zeleninu , ani cibuľu – ľahšie podlieha skaze.
A ako sa vám dnešné recepty na nakladanie surového mäsa páčili? Napíšte nám do komentárov!