Ako nakladať surové mäso a to nielen na horšie časy. Vyskúšajte všetky naše tipy a rady!

Vedeli ste, že aj surové mäso sa dá naložiť?

Pripravili sme si pre vás tie najlepšie recepty a tipy na zaváranie surového mäsa.

Vyskúšajte varianty nakladania do pohárov, v rúre, ale aj do plechoviek.

Užite si to!

Pravidlá nakladania surového mäsa

  1. Používajte iba čisté, zdravé a čerstvé mäso .
  2. Všetky druhy mäsa riadne zbavte krvi a najmenej 24 hodín pred zavarením ho nechajte ochladiť v chladničke .
  3. Mäso len ľahko umyte , nikdy ho nenechávajte ponorené vo vode – aby nedošlo k rozkladu.
  4. Mäso vždy zbavte nežiaduceho tuku , aby nedošlo k nechcenému nepríjemnému zápachu – ponechajte iba ten, ktorý sa vypečie (avšak v malom množstve).
  5. Nepridávajte k mäsu žiadnu zeleninu , ani cibuľu – ľahšie podlieha skaze.

A ako sa vám dnešné recepty na nakladanie surového mäsa páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.