Recepty na nakladané bravčové mäso: skvelá voľba pre všetkých „mäsožravcov“. Inšpirujte sa našimi TOP receptami!

Viete, že pomocou nakladania môžete uchovať aj mäso?

Najmä mäso bravčové k tomu úplne nabáda.

Môžete ho dokonca zavariť ako surové, tak pečené.

Vyskúšajte naše recepty na zaváranie bravčového mäsa v niekoľkých rôznych variantoch.

Sú luxusné!

Pravidlá konzervovania pečeného mäsa

  1. Dodržujte hygienu – pracovať so surovým mäsom vyžaduje veľkú opatrnosť, preto dbajte na čistotu dosky, nožov a pracovného priestoru.
  2. Mäso by malo prejsť pred zavarením chladením – preto ho nechajte uležať aspoň cez noc v chladničke .
  3. Nevkladajte do pohára cibuľu – podlieha rýchlemu kvaseniu a tým sa mäso môže pokaziť.
  4. Mäso len rýchlo prepláchnite – nevkladajte ho do misy s vodou.

A ako sa vám naše recepty na nakladané mäso páčili? Napíšte nám do komentárov!

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.