A čo napríklad nejaká fitness obdoba obľúbeného receptu na langoše? Tu ju máme.
INGREDIENCIA
- 100 g hladkej múky
- 100 g hladkej špaldovej múky
- 150 g kefíru alebo bieleho jogurtu
- 1 lyžica olivového oleja
- 1 lyžica prášku do pečiva
- ½ lyžičky soli
Na podávanie:
- kečup
- biely jogurt
- cesnak
- strúhaný syr
- mozzarella
POSTUP
- Múky si zmiešame s práškom do pečiva a solí.
- Pridáme olivový olej, kefír a vypracujeme cesto, z ktorého potom tvarujeme langošky, ktoré skladáme na papieri na pečenie vyložený plech.
- Môžeme ich ešte potrieť olivovým olejom, ak cheme (je možné vykonať aj po upečení).
- Dáme ich piecť na 200 ° C na 10 minút.
- Potom ich podávame, s čím máme radi.
- Namiesto kečupu je možné použiť aj čerstvé paradajky a ako syr napríklad mozzarellu.