Strukoviny majú veľa priaznivcov, ale aj odporcov.
Keď sa povedú, zasýtia a potešia.
Akonáhle sa ale nepovedú, môžu byť tvrdé a ťažko stráviteľné.
Pripravili sme si pre vás 8 jednoduchých receptov zo strukovín, ktoré zvládne úplne každý!
Ako čo najchutnejšie zaradiť do svojho jedálnička fazuľu, cícer, šošovku či hrach?
Poďme na to!
Naše recepty
Pozrite sa tiež na 5 svetových receptov na polievky z červenej šošovky . Akú si skúsite urobiť?
Strukoviny sa pre svoj vysoký obsah bielkovín hodia do jedálnička detí, športovcov i seniorov.
Počas varu ich nepremiešavajte , iba občas potraste celým hrncom, v ktorom sa varí.
Ktorá strukovina a aký recept boduje u vás? Pochváľte sa v sekcii komentárov pod článkom!