Svieža nátierka so sladkým nádychom. Vďaka tvarohu dodáte telu dostatok bielkovín. Vyskúšajte!
Ingrediencie
- 1/2 malého zeleru
- 1ks mrkvy
- 1/2 jablká
- 250g tvarohu vo vaničke
- 2 lyžice majonézy (alebo jogurtu)
- 1/2 citróna (šťava)
- Soľ a mleté korenie
- Hrsť pažítky
Postup
- Zeler olúpte a najemno postrúhajte.
- Mrkva aj jablko postrúhajte najemno aj so šupkou.
- V mise zmiešajte nastrúhaný zeler s mrkvou a jablkom. Pridajte tvaroh, majonézu alebo jogurt, šťavu z citróna.
- Premiešajte a podľa chuti okoreňte a osoľte.
- Nakoniec pridajte nasekanú pažítku a zamiešajte.
- Hotovú nátierku nechajte chvíľu odležať a potom podávajte.