Zelerová surimi nátierka

Zelerová surimi nátierka

Krabia nátierka s prídavkom zeleru je naozaj delikátna. Tú musíte vyskúšať!

Ingrediencie

  • 150g krabích tyčiniek
  • 150g zeleru
  • 50g mrkvy (podľa chuti)
  • 1ks malej cibule (môže byť jarná)
  • 100g kyslej smotany
  • 50g majonézy
  • 1 lyžica horčice
  • 1 lyžica šťavy z citróna
  • Soľ a mleté korenie

Postup

  • Očistite zeler a mrkvu. Potom ich uvarte domäkka v osolenej vode.
  • Uvarenú zeleninu nechajte vychladnúť a potom ju najemno postrúhajte.
  • V mise strúhanú zeleninu zmiešajte s nasekanou cibuľou a najemno nakrájanými krabími (surimi) tyčinkami.
  • Pridajte kyslú smotanu, majonézu, lyžicu horčice a lyžicu citrónovej šťavy.
  • Premiešajte, ochutnajte a podľa chuti osoľte a okoreňte.
  • Hotovú nátierku nechajte v chlade odležať a potom podávajte tak, ako ju máte radi.
Celerovo-krabie nátierka s mrkvou.
Zdroj: food.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.