Zemiakové lokše s makom

Zemiakové lokše s makom

Jednoduché, lacné a zároveň veľmi chutné jedlo. Vyskúšajte viac druhov makových náplní, po ktorých sa na tanieri len zapráši!

Ingrediencie

  • 12 lakší zo základného receptu
  • tuk
  • marhuľový lekvár
  • mak biely
  • jahodový lekvár
  • mak modrý
  • vanilkový cukor na posypanie

Postup

  1. Hotové lokše potrite tukom a zakryte, aby vydržali teplé a krehké.
  2. Polovicu lakšie potrite marhuľovými lekvárom a posypte bielym makom, ktorý má orieškovú chuť.
  3. Druhú polovicu lakšej potrite jahodovými lekvárom a posypte modrým makom.
  4. Hotové lokše zarolujte a posypte vanilkovým cukrom.
Zemiakové placky s makom a lekvárom na tanieri
www.hanielas.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.