Máte chuť na poriadny vyprážaný rezeň, ale nechce sa vám stále konzumovať mäso? Potom je tento recept to pravé pre vás! Vyskúšajte rezeň zo zemiakov, ktorý je takmer rovnako dobrý ako ten mäsový.
INGREDIENCIA
- 1 kg väčších zemiakov, olúpaných
- 150 g hladkej múky
- 3 vajcia, rozšľahané
- 300 g strúhanky
- olej na vyprážanie
- soľ a korenie
POSTUP
- Zemiaky nakrájajte na plátky hrubé asi 0,5–1 cm.
- Prepláchnite ich, osušte a osoľte.
- Postupne ich obaľte v múke, v prešľahaných vajciach av strúhanke.
- Zemiaky postupne vkladajte do vyššej vrstvy dobre rozpáleného oleja a smažte ako rezne.
Možno sa vám budú hodiť naše recenzie panvíc Woll . Kto vyhral v našom porovnaní?