Zemlbába z toastového chleba so smotanou

Zemlbába z toastového chleba so smotanou

Je dokonalá av kombinácii s vanilkovou zmrzlinou nemá konkurenciu.

INGREDIENCIA:

  • 8 hrnčekov toastového chleba nakrájaného na kocky
  • 1 hrnček hrozienok
  • 3 vajcia
  • 1 a ½ hrnčeka mlieka
  • 1 hrnček smotany na šľahanie
  • 40 g masla
  • ⅓ hrnčeka cukru
  • 1 lyžička škorice
  • 1 vanilkový cukor

Na dokončenie:

  • 2 lyžice masla
  • cukor múčka na posyp

POSTUP

  • Vajcia si zmiešame s mliekom, smotanou na šľahanie, rozpusteným maslom, škoricou, cukrom a vanilkovým cukrom.
  • Do tejto zmesi pridáme toast a hrozienka a necháme 3 minúty odležať.
  • Potom zmes premiestnime na vymastený plech.
  • Hore potom nalejeme dve lyžice rozpusteného masla.
  • Pečieme v rúre predhriatej na 180 °C po dobu 25 minút.
  • Po upečení posypeme cukrom múčkou.
Smotanová zemľbába z toastového chleba.
recipetineats.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.