Údeniny rozhodne nepatria do zdravej stravy, ale dajú sa z nich vykúzliť skvelé dobroty, ktoré potešia vaše chuťové poháriky.
Navyše keď ich budete konzumovať v obmedzenej miere, nemusíte sa o ne pripraviť.
Vyprážaná vínna klobáska či párok v cestíčku vám zaberie 15 minút a hladnú rodinu neurazí.
Poďme si predstaviť 6 najlepších receptov na vyprážané údeniny!
Naše recepty
Pripraviť si môžete aj údeninu á la plnené rezne. Na plnené rezne využívame plátkové údeniny a náplne z dusených húb, vajec, podusenej zeleniny. Naplnené rezne obalíme a vyprážame.
A ako sa vám naše dnešné recepty páčili? Podarili sa vám?
Podeľte sa s nami v sekcii komentárov pod článkom, poteší nás to!
Prečítajte si naše recenzie na kvalitné ekologické panvice Woll , ktoré môžete použiť na prípravu nielen vyššie uvedených pokrmov!