Vynikajúce recepty na vyprážaný hermelín, tak trochu inak! Aký vyskúšate ako prvý?

Vyprážaný syr nemusí byť len jeho nudná variácia v trojobale.

Skúste tieto 3 nevšedné recepty s vyprážaným hermelínom a pochutnajte si ako ešte nikdy!

Mňam!

S čím kombinovať hermelín

Hermelín má jemný chuťový profil a krémovú textúru, ktorá uľahčuje párovanie s množstvom potravín. Tento syr nie je príliš silný, takže je to jednoduchý spôsob, ako ho zakomponovať.

OVOCIE
Hermelín ide najlepšie ruka v ruke so sladkým ovocím, najmä kôstkovinami, ako sú broskyne, figy, marhule a slivky.

Môžete ho tiež spárovať s hroznom a inými bobuľami, ako sú čerstvé čučoriedky, černice, jahody a plátky jabĺk.

Pokiaľ chcete ísť sladšou cestou, skúste uvariť hermelín s karamelizovanými slivkami.

ZELENINA
Hermelín výborne chutí so zemitou chuťou húb, ako sú šampiňóny s rozmarínom a olivovým olejom.

Ďalšou skvelou možnosťou je kombinácia karamelizovanej cibule.

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.