Zemiaky ako prílohu môžeme podávať v najrôznejších úpravách a to od prostých varených zemiakov, zemiakovej kaše, pečených zemiakov až po rôzne ochutené šaláty.
My pre vás tentoraz máme vynikajúce recepty na vyprážané zemiaky v 6 rôznych verziách.
Predstavíme vám nielen klasické hranolky, ale aj luxusné krokety so slaninou a syrom alebo vyprážanú zemiakovú kašu.
Nechajte si chutiť!
Naše recepty
Inšpirujte sa našimi skvelými receptami na kašu zo zemiakov tak, ako ju nepoznáte. Vyskúšajte ich všetky!
Pri príprave vyprážaných zemiakových príloh je potrebné dbať na kvalitu surovín a to nielen zemiakov, ale predovšetkým aj oleja .
Vždy by sme mali siahnuť po veľmi kvalitnom oleji na vyprážanie a nezostať iba u klasiky v podobe repkového oleja.
Môžeme použiť aj olej kokosový alebo olej ryžový, ktorý má jeden z najvyšších dymových bodov medzi olejmi dostupnými na slovenskom trhu.
A aká vyprážaná zemiaková príloha je tá vaša NAJ? Napíšte nám do komentárov!