Zmes z vysočiny a smotanového syra

Zmes z vysočiny a smotanového syra

Táto skvostná zmes na chlieb či pečivo sa stane jednou z vašich najobľúbenejších. Má skvelú chuť, super konzistenciu a je bleskovo hotová.

Uvidíte, že bude chutiť aj vašim blízkym a priateľom, napríklad ako súčasť pohostenia pri rodinnej oslave.

Ingrediencie:

  • 230 g smotanového syra
  • 120 ml kyslej smotany
  • 1 malá cibuľa
  • 140 g vysočiny
  • 1 lyžica kajenského korenia

Postup:

  • Do misky dáme smotanový syr, kyslú smotanu a na drobné kocky nakrájanú cibuľu.
  • Pomocou ručného mixéra šľaháme zhruba 2 minúty.
  • Pridáme nakrájanú salámu, kajenské korenie a dôkladne premiešame lyžicou.
  • Podľa chuti pridáme ešte korenie alebo prisolíme.
  • Dáme do sklenenej misky, zaklopíme a uložíme do chladničky, aby sa všetky chute prepojili.
  • Servírujeme na krekry, celozrnné pečivo alebo chlieb.
Salámový dip.
Zdroj: https://www.lowcarbsosimple.com

Napíšte komentár

E-mailová adresa nebude zverejnená a nebude uložená v žiadnej marketingovej databáze. Povinné polia sú označené *.